SEMINARS

Seminar Leiderschap, 2 april 2016

 

"Wat een dadelpalm ons kan leren over geestelijk leiderschap" is het seminar dat ontwikkeld is naar aanleiding van het boek "Groeien als een palm". Geschreven door Henk Stoorvogel en Eugène Poppe. Het beeld van de dadelpalm bevat veel geestelijke lessen.

Op deze studiedag kiest Eugene voor een wat andere invalshoek en gaat samen met de aanwezigen kijken wat deze dadelpalm ons zowel geestelijk als praktisch kan leren over geestelijk leiderschap. Een dag vol inspiratie, bijbelse principes en praktische tips. En met veel interactie. Een dag voor het leidersteam van gemeenten.

 

Maximaal aantal deelnemers: 30

Plaats van samenkomst: Veenendaal
Tijd: 10.00 uur tot 15.30 uur
Prijs: € 35,- inclusief consumpties en lunch. Bij opgave vóór 1 maart geldt 15% korting.

 

Bij annulering van uw opgave geen retournering, maar het is wel toegestaan om zonder kosten iemand anders in uw plaats laten komen.

 

Aanmelden Seminar Leiderschap 2 april 2016

 

 

Preken om levens te veranderen

 

Hij is een uitstekend spreker, jammer dat hij niets te vertellen had. Deze uitspraak, gebezigd op een studiedag, laat zien dat spreken meer is dan een vlotte babbel hebben. Goed communiceren omvat zowel goed kunnen spreken als ook iets te vertellen hebben, waar de toehoorders ook werkelijk iets aan hebben. Iets wat relevant is en wat ze kunnen toepassen in het dagelijks leven. Wat hun leven dus op de één of andere manier blijvend beïnvloedt.

Voor hen, die daarbij het verlangen hebben om bijbelse principes en waarheden door te geven komt er een extra uitdaging bij. Zij willen namelijk God door hen heen laten spreken. Zij verlangen ernaar dat hun toehoorders God beter leren kennen door de boodschap die ze overbrengen. Een boodschap, die van God komt en tegelijkertijd ook menselijke aspecten bevat. Immers, het zijn mensen die deze boodschap communiceren. Dat alles maakt het niet eenvoudig om een bijbelse boodschap goed neer te zetten. Of het nu is tijdens een dienst op zondag of op een jeugdavond door de week.

En het spreekwoord: 'je leert door te doen' gaat hier maar ten dele op. Want al doende kun je jezelf ook vrij makkelijk verkeerde dingen aanleren, waardoor je op een bepaald moment merkt dat je als spreker niet verder groeit en tegen je beperkingen oploopt. Maar de ervaring leert ook dat je door een toerusting kunt leren om beter te communiceren en kunt leren om een stijl te ontwikkelen die bij jou past.

Voor hen, die zich verder willen bekwamen in het doorgeven van een bijbelse boodschap organiseert ConnectandGrow in samenwerking met Leadershipdynamics het 1 daagse seminar levensveranderd (s)preken. De docenten op deze dag zijn Eugène Poppe en Jan Baan. Beiden zijn ruim 30 jaar actief in Gods koninkrijk en mogen bijna elke zondag in een gemeente voorgaan in het doorgeven van de bijbelse boodschap. In één enkele studiedag nemen zij u mee in de bijbelse principes die van elke 'goede spreker' een 'betere spreker' kunnen maken.

Enige ervaring in het (s)preken is wel een voorwaarde om dit seminar te kunnen volgen.

 

Plaats: Veenendaal ( of directe omgeving )
Datum: 30 september 2016
Tijd: 10.00 uur- 16.00 uur
Kosten: € 40,= inclusief reader, koffie en thee en snack (lunch zelf meebrengen)
C&G Partnerkerken: 40% Korting.

 

Aanmelden Seminar "Preken om levens te veranderen"